Verlichting aanleggen

Waar verlichting in een woning vaak voor sfeer zorgt, dient het in een bedrijfspand juist praktisch te zijn. U kunt er voor kiezen om zelf uw (extra) verlichting aan te leggen. Hier komen echter wel risico's bij kijken. Werken met elektriciteit is namelijk gevaarlijk en als u hier geen ervaring mee heeft kunt u uzelf erg bezeren. Voor Eppink Elektrotechniek is het aanleggen van verlichting een dagelijkse klus. 


Binnenverlichting aanleggen

Binnenverlichting is in vele soorten en formaten verkrijgbaar. U hoeft maar naar een Ikea te gaan en u heeft de keuze uit een ruim assortiment. Een stekker in het stopcontact steken en de lamp inschakelen kan tegenwoordig iedereen. Het compleet aanleggen van nieuwe bedrading en stopcontacten is echter een ander verhaal. Als u nieuwe binnenverlichting wilt laten aanleggen kunt u het beste ons even bellen. 

Buitenverlichting aanleggen

Is het 's avonds erg donker rondom uw woning? Of zoekt u geschikte verlichting om eventuele ongenode gasten buiten uw bedrijfspand te houden? Dan kan buitenverlichting uitkomst bieden. Buitenverlichting kunt u gebruiken voor de veiligheid rondom uw woning of bedrijfspand, maar kan ook dienen als sfeermaker in bijvoorbeeld uw tuin.