Storing

Tegenwoordig draait de helft van een huishouden op stroom. Niet zo gek dat mensen snel in paniek raken als ze te maken hebben met een stroomstoring. Een storing in uw meter- of groepenkast kunt u dan ook vakkundig laten herstellen door Eppink Elektrotechniek! Wij checken ook gelijk of de aardlekschakelaar nog werkt. Hierdoor is uw stroomstoring of kortsluiting vaak snel verholpen.

Stroomstoring

Een stroomstoring komt vaak op een ongelegen moment. U zit net lekker op de bank te Netflixen  valt opeens alle stroom uit! Daar zit je dan in het donker, met al die apparaten die niet meer werken. Het is niet alleen vervelend, maar het kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Denk aan kabels die doorsmelten of een brand die kan ontstaan. Eppink Elektrotechniek zorgt ervoor dat u snel weer verder kunt met die Netflix-serie!


Kortsluiting

Kortsluiting wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een apparaat dat niet naar behoren werkt of te veel stroom verbruikt. Als u weet welk apparaat voor de kortsluiting zorgt, is het handig om de stekkers van dit apparaat uit het stopcontact te halen en het apparaat niet meer te gebruiken. Maar in sommige gevallen is het niet helemaal duidelijk welk apparaat de kortsluiting heeft veroorzaakt. Schakel dan Eppink Elektrotechniek in. Wij zijn bevoegd om uw groepenkast te openen en kunnen de kortsluiting vakkundig voor u verhelpen.